burger
Banner Image

Hier lees je de meeste gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail mij dan.

Stuur je vraag of opmerking!

Veel gestelde vragen

Is het maken van een 3D scan schadelijk?

Arrow

Nee, het is voor jou én je baby niet schadelijk. Je kunt het scannen vergelijken met het maken van foto’s.

Wanneer kan ik de 3D scan laten maken?

Arrow

Je buik is het mooiste tussen de 30 en 37 weken zwangerschap (bij een meerling tussen de 28 en 35 weken) omdat je buik dan het meest naar voor staat wat voor het beeldje het mooiste is, aan het einde van de zwangerschap zakt de baby en daarmee ook je buik.

Ben je nog niet zoveel weken zwanger? Boek dan wel alvast je afspraak!

Mag ik iemand meenemen naar de afspraak?

Arrow

Ja, gezellig! Je mag één iemand meenemen als je dat wilt naar de afspraak. We kunnen ons voorstellen dat het misschien leuk is om bijvoorbeeld je partner, moeder, zus of vriendin mee te nemen.

Moet ik nu al weten welke kleur, formaat en houding ik wil?

Arrow

Nee, dat moet niet maar het is wel goed om er alvast goed over na te denken. Tijdens de afspraak bespreken we jouw wensen en hoor je nogmaals alle mogelijkheden waarna je definitief kiest.

Kan ik een cadeaubon bestellen?

Arrow

Jazeker, zo’n origineel cadeau is super leuk om te geven. Wij hebben cadeaubonnen in elk gewenst bedrag vanaf € 50,00. Hiermee geef je jouw zwangere dierbare een bijdrage aan een uniek 3D beeld van de zwangerschap. Heel mooi! Mail ons wat je graag wilt en wij zorgen voor een mooie cadeaubon.

Kun je helpen bij mijn onzekerheden?

Arrow

Ben je onzeker? Wie niet, ik denk dat iedereen onzekerheden kent. Ik kan me voorstellen als je twijfelt over het maken van een 3D beeldje want (een deel van) je lijf is bloot maar weet dat je mooi bent zoals JIJ bent. Iedereen mag er zijn, al helemaal iedere zwangere vrouw. Je lijf is zo hard aan het werken, die verdiend echt een eigen kunstwerk. Ik kan op de computer jouw onzekerheden verzachten of weghalen, denk aan littekens, cellulitis, afmeting van tepels en vormen. Alles wat jij wil is mogelijk! Ik help je graag.

Kun je een 3D beeldje van mij met mijn gipsbuik maken? (Ik ben niet zwanger)

Arrow

Jazeker! Dat kan. Super leuk als je in huis een gipsbuik hebt liggen om er alsnog bij mij een 3D zwangerschapsbeeldje van te laten maken. Een compactere en stijlvollere manier om jouw zwangerschap te vereeuwigen!