burger
Banner Image

Werkwijze

Hier lees je welke stappen we doorlopen om te komen tot jouw unieke 3D beeldje.

Image

Stap 1 – Maak een afspraak.

Een afspraak inplannen kan makkelijk online, per mail of via Whatsapp. Je kunt de afspraak direct inplannen als je zwanger bent. Je plant de afspraak vooruit voor in de periode dat je tussen de 30 en 37 weken zwanger bent. Het kan echter ook eerder of later, vaak zakt het kindje na 37 naar beneden waardoor het resultaat net ietsjes minder kan zijn. De afspraak zelf duurt maximaal een uur. Deze begint met wat lekkers te drinken en het bespreken van je wensen en onze mogelijkheden. Ik laat je beeldjes zien en voelen waarna jij jouw houding, het formaat en de kleur van jouw 3D beeldje definitief kiest.

Maak hier jouw afspraak
Image

Stap 2 – Scannen

Je komt naar Drunen om de 3D scan te laten maken. We gebruiken hiervoor de beste en meest precieze 3D scanner van dit moment welke o.a. ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. In maximaal 2 minuten wordt de scan gemaakt. Je staat heel stil in de gekozen houding. De scan is volledig veilig voor jou en je baby, je kunt het vergelijken met het maken van een foto. Ik loop met de 3D scanner om je heen waarna de 3D scan op de computer verschijnt. Het scannen gebeurt in een fijne ruimte bij mij thuis waarbij niemand je zal zien omdat ik wanneer gewenst deuren en jaloezieën sluit. Na het scannen kun je aangeven wat je bijgewerkt wilt zien, denk hierbij aan het verwijderen of verminderen van cellulitis, vormen en/of littekens.

Waarom kiezen voor 3D Print Creatie?
Image

Stap 3 – Het maken van je beeldje.

Het beeldje wordt na je vertrek bewerkt op de computer waarna ze wordt geprint in de beste en snelste 3D printer van dit moment in het door jouw gekozen formaat en kleur. De 3D printer verwarmd kunststof draad op en bouwt vervolgens laagje voor laagje jouw 3D beeldje. Dit kunststof is erg gebruiksvriendelijk en verantwoord omdat het is gemaakt van biologisch afbreekbare grondstoffen zoals suikerbieten, maïs en tarwe. Vervolgens wordt jouw 3D beeldje met liefde en zorgvuldigheid met de hand bewerkt zodat de printlijnen (bijna) niet meer zichtbaar zijn. Jouw zwangerschap is kunst geworden!

Mogelijkheden
Image

Stap 4 – Het beeldje komt naar jou.

Al na 3 tot 8 weken ontvang je jouw 3D buikbeeldje bij jou thuis, dat kan al zo snel omdat ik geen gebruik maak van een extern atelier. Het versturen doe ik via aangetekende post (kosten zijn voor jou €10) dus je ontvangt een track and trace code maar het is ook mogelijk om het beeldje in Drunen op te halen. Je hebt vervolgens thuis een uniek kunstwerk van een bijzondere periode in je leven. Hoe mooi!

Tarieven
Banner Image

Doe het!

Iedere vrouw mag trots zijn en verdiend een kunstwerk van haar hardwerkende zwangere lichaam!

Boek hier jouw 3d scan!