burger
Banner Image

Partners van 3D Print Creatie

Op deze pagina vind je informatie over allerlei mooie bedrijven, zeker de moeite waard een kijkje te nemen!

Hier ga je terug naar Home

Partners van 3D Print Creatie

Hier vind je allerlei mooie bedrijven passend bij jou! Ik geloof in de kracht van in verbinding staan met bedrijven binnen mijn doelgroep om zo elkaar te promoten. Neem zeker een kijkje bij deze bedrijven en wie weet tref je bij een bezoek mijn flyer, visitekaartje, 3d beeldje en/of kortingsbon aan! In mijn studio en/of op mijn Instagram vind je deze bedrijven sowieso terug.

Ben je een bedrijf en denk je ik wil ook onderdeel gaan uitmaken van dit netwerk! Neem dan gerust contact met me op.

Image

Elle! Vrouw & Geboortezorg

Elle! Vrouw & Geboortezorg is een centrum speciaal voor vrouwen. Van jonge bevlogen meiden, kersverse moeders tot aan vrouwen met een schat aan ervaring. Heb je bijvoorbeeld vragen omtrent een onderwerp rondom jouw cyclus of zwangerschap? Of heb je hormonale klachten door de overgang? Ze bieden je graag de zorg die bij je past, op een warme en persoonlijke manier.

Bekijk hier de website van Elle! Vrouw & Geboortezorg
Image

Beautysalon Drunen

Voor mooie wimpers, wenkbrauwen en nagels (gellak, biab en arcyl) ben je bij Beautysalon Drunen aan het juiste adres, ook voor een gezichtsbehandeling, waxen en een massage kun je bij deze kundige en leuke dames terecht.

Bekijk hier de website van Beautysalon Drunen
Image

Babies en Bubbels Vlijmen

Bij Babies en Bubbels kun je jouw baby tot 12 maanden lekker laten bubbelen, oftewel Baby Floating. Je baby drijft in een bad gevuld met lekker warm water en draagt hierbij een speciale drijfband om zijn/haar nekje. Baby Floating heeft allerlei positieve invloeden op jouw baby. Bij Maaike kun je ook terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage, babyshower, high tea of kinderfeestje.

Bekijk hier de website van Babies en Bubbels
Image

Nuvola

Bij Nuvola ben je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd verzekerd van persoonlijke en deskundige begeleiding in omgeving Waalwijk, Waspik, Drunen, Elshout, Heusden, Oudheusden en Wijk en Aalburg.
Nuvola heeft zelf echoscopie in huis en je kunt bij ons terecht voor anticonceptie of advies bij kinderwens.

Bekijk hier de website van Nuvola!
Image

Chiropractie Drunen

Chiropractie Drunen behandelt een breed spectrum aan klachtenbeelden van nek/rugklachten, hoofdpijnklachten tot aan sportblessures. Vooral ook zwangere vrouwen maar zelfs baby’s en kinderen kunnen terecht bij Michelle met hun klachten. Er zal altijd met aandacht en deskundigheid naar uw klacht worden gekeken. Vraagt u zich af met wat voor soort klachten u bij de Chiropractor terecht kunt? Bekijk dan de website.

Bekijk hier de website van Chiropractie Drunen!
Image

Echopret aan huis

Dé ultieme pretecho ervaring gewoon bij jou thuis op de bank! EchoPret aan huis maakt de mooiste pretecho beelden van jullie kleintje en dat heerlijk bij jou aan huis. Van geslachtsbepaling va. 14 weken tot een uitgebreide 3D/4D-live pretecho. “Rivka neemt uitgebreid de tijd en legt alles heel leuk uit!” Samen met je familie genieten van jullie kleine in de buik? Neem dan een kijkje op de website of boek direct jouw mooiste pretecho ervaring.

Bekijk hier de website van EchoPret aan huis!
Image

Studio Unalome

Zwangerschapsyoga. Ben je zwanger en op zoek naar een plek waarbij je voorbereid wordt op een positieve geboorte ervaring? Met niet alleen yoga houdingen voor krachtopbouw & uithoudingsvermogen, maar waar je ook diverse ademhalingsoefeningen leert & theoretisch wordt voorbereid door middel van mijn kennis als verloskundige?

Mamacirkel. De mamacirkel is voor jou als moeder, die toe is aan een moment voor haarzelf. Even niet zorgen voor anderen, maar voor jezelf. Een zondagochtend verbinden met andere moeders, diep ontspannen en delen over onderwerpen waar iedere moeder tegenaan loopt, maar weinig over praat.

Bekijk hier de website van Studio Unalome!
Image

Echo schilderijen

Van echo naar uniek eerste portret van jullie baby.
Aan de hand van een foto van jullie echo schildert Britt een aquarel schilderij voor een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode.
Bekijk hier de website van Britt!